Naslovnica
 
Nalazite se ovdje:
Naslovnica : Gastro kutak
 
O Međimurju
Povijesna kronologija
Ukratko
Kako doći do nas
Top atrakcije
Spa & Sport Resort Sveti Martin
Međimurska vinska cesta
Stari Grad Zrinski
Grad Čakovec
Mlin na Muri
Mura Drava Bike
Spomen dom rudarstva
Grad labirinta
Muzej oldtimera
Ekomuzej Mura
Smještaj
Hoteli
Hosteli
Sobe za iznajmljivanje
Apartmani
Pansioni
Kuća za odmor
Seoski turizam
Enogastronomija
Restorani
Vinske kuće
Kušaonice hrane
Bajkoviti okusi Međimurja
Kultura
Muzeji i zbirke
Rudolf Steiner
Kino i kazalište
Sakralna baština
Stari zanati
Rekreacija
Sportski objekti
Biciklizam
Izletišta i šetnice
Lov i ribolov
Jahanje
Mura Drava Bike (MDB)
Wellness
Arcadia wellness park
Gradski bazeni ''Marija Ružić''
Spa&sport resort Sveti Martin
Medicinski turizam
Lumbalis
Medikol
S-life
Korisni linkovi
Udruge
Institucije
Info i kontakt
Turistički vodiči i pratitelji
O nama
Info i kontakt
AdriaGUIDE Međimurje
Dokumenti
Program rada 2013.
Izvješće o radu 2012.
Statut TZMŽ
Izvještaj NO 2012.
Program rada TZMŽ 2014.
Rebalans financijskog plana TZMŽ za 2013. godinu
Izvještaj o radu TZMŽ 2013.
Projekti
Cycle in a Network
Joint planning code
Programi posjećivanja
Etno Art travel
Halicanum
Express tours
Turistička agencija Rudi TRAVEL
TURISTIČKA ZAJEDNICA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE
Ruđera Boškovića 2, ČAKOVEC 
040/374-064
info@tzm.hr
www.tzm.hr
Gastro kutak
Trepa
1,5 kg jabuka
500 g šećera
žličica cimeta
50 g kosane masti
160 g kukuruznog brašna
5 dcl kiselog vrhnja

Jabuke tanko oguliti i naribati. Naribanim jabukama dodati šećer i žličicu cimeta. Sve sastojke dobro promiješati. Dno tepsije premazati kosanom mašću i ravnomjerno posipati s 80 g kukuruznog brašna. Rasporediti smjesu od naribanih jabuka te prekriti s dodatnih 80 g kukuruznog brašna. Na kraju preliti s kiselim vrhnjem i staviti peći, u prethodno zagrijanu pećnicu, na 180 C oko 40 min. Gotov kolač posipati s kristal šećerom i poslužiti.

Recept - hotel Park, Čakovec
Ostali recepti
Trepa
Međimurska gibanica
Kuhani fazan z repom
Bijeli žganci
Juneći file u tamnom Pilka pivu
Trepa
Črleno zelje
Kalapajsani kalamper
Pečenje v vrečici
Juha od vrganja s hajdinskom kašom
Međimurski Tanjur
04.10.2014.
Dani kruha i zahvalnosti
11.10.2014.
Dani zahvalnosti u Nedelišću
17.10.2014.
Jesen u Kraljevom vrtu
Ostala događanja
27.09.2014.
OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA TURIZMA 2014. i dodjela priznanja u akcijama Zeleni cvijet Međimurja i Čovjek ključ uspjeha u turizmu
15.09.2014.
Turistička zajednica Međimurske županije i KUD Pribislavec na Tjednu kajkavske kulture u Krapini
12.09.2014.
OPG BIBER - među najboljim OPG-ima u RH
Ostale vijesti
Galerija
Galerija
Video galerija
 
1