Naslovnica
 
Nalazite se ovdje:
Naslovnica
 
O Međimurju
Povijesna kronologija
Ukratko
Kako doći do nas
Top atrakcije
Spa & Sport Resort Sveti Martin
Međimurska vinska cesta
Stari Grad Zrinski
Grad Čakovec
Mlin na Muri
Mura Drava Bike
Spomen dom rudarstva
Grad labirinta
Muzej oldtimera
Ekomuzej Mura
Smještaj
Hoteli
Hosteli
Sobe za iznajmljivanje
Apartmani
Pansioni
Kuća za odmor
Seoski turizam
Enogastronomija
Restorani
Vinske kuće
Kušaonice hrane
Bajkoviti okusi Međimurja
Kultura
Muzeji i zbirke
Rudolf Steiner
Kino i kazalište
Sakralna baština
Stari zanati
Rekreacija
Sportski objekti
Biciklizam
Izletišta i šetnice
Lov i ribolov
Jahanje
Mura Drava Bike (MDB)
Wellness
Arcadia wellness park
Gradski bazeni ''Marija Ružić''
Spa&sport resort Sveti Martin
Medicinski turizam
Lumbalis
Medikol
S-life
Korisni linkovi
Udruge
Institucije
Info i kontakt
Turistički vodiči i pratitelji
O nama
Info i kontakt
AdriaGUIDE Međimurje
Dokumenti
Program rada 2013.
Izvješće o radu 2012.
Statut TZMŽ
Izvještaj NO 2012.
Program rada TZMŽ 2014.
Rebalans financijskog plana TZMŽ za 2013. godinu
Programi posjećivanja
Etno Art travel
Halicanum
Express tours
Odmor u Međimurju
Projekti
Cycle in a Network
Joint planning code
TURISTIČKA ZAJEDNICA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE
Ruđera Boškovića 2, ČAKOVEC 
040/374-064
info@tzm.hr
www.tzm.hr
 


TZ MEĐIMURJA VAM PREPORUČUJE



50. PORCIJUNKULOVO
30.07. - 3.8.2014.





OKUSI URBANOVO - KULINARSKI SHOW


U organizaciji Turističke zajednice Međimurske županije 16. svibnja održan je Okusi Urbanovo -  kulinarski izazov u restoranu Terbotz. U programu Prvog međimurskog kulinarskog izazova sudjelovali su sljedeći restorani: Restoran Prepelica, Prelog; Restoran Kneja, Mali Mihaljevec; Restoran Međimurski dvori, Lopatinec; Hotel Panorama, Prelog; Restoran Kristal, Čakovec; Restoran Fortuna iz Male Subotice i Restoran Terbotz, Železna Gora. Pred velikim brojem uzvanika i uglednih gostiju svi su pripremali pretepenu juhu, temfanog kunića i međimursku gibanicu.

Povjerenstvo su činili eno gastronom i publicist Rene Bakalović, finalist Masterchefa Marko Palfi i Branko Tomašić, kuhar i vlasnik restorana Mala hiža. Najbolju pretepenu juhu pripremio je Restoran Kristal, temfanog kunića restoran Kneja dok je za najbolju međimursku gibanicu pobjedu ponovno odnio Kristal.








RUĐERA BOŠKOVIĆA 2
40 000 ČAKOVEC
( ZGRADA ŽUPANIJE - 2 KAT )

NOVI BROJ TEL: 040 / 374 064

RADNO VRIJEME:
PON - ČET: 07:30 - 16:00
PETKOM: 07:30 - 13:30

                                                    
 UREDOVNO RADNO VRIJEME ZA STRANKE:10.00-14.00 h

                   

 

 
 
25.07.2014.
Ljeto uz Muru 2014
26.07.2014.
Dani Frkanovca
30.07.2014.
Porcijunkulovo
Ostala događanja
Prva željeznička pruga u Hrvatskoj
U Međimurju  je započela hrvatska industrijska revolucija gradnjom prve željezničke pruge Velika Kaniža-Čakovec-Pragersko davne 1860. godine.
Opširnije
Galerija
Galerija
 
17.07.2014.
Predstavljanje projekta uspostave destinacijske menadžment kompanije Međimurske županije
11.06.2014.
Otvorenje Centra za posjetitelje u Žabniku
23.05.2014.
Javni poziv Hrvatske turističke zajednice
Ostale vijesti
Kuhani fazan z repom
1 kg fazana
3 mrkve 
1 luk
1 celer
0,5 kg repe
peršin
papar
sol

Očišćenog fazana staviti kuhati u vodu u koju smo dodali mrkvu, celer, peršin i luk. Kada voda provrije začinimo sa solju i paprom te dalje nastavimo kuhati oko 1 sat. Gotovu juhu ocijedimo i poslužimo uz slatku repu koju smo prethodno narezali na kockice i prokuhali.

Recept - Pansion Golf, Donji Vidovec
Opširnije
Video galerija