Naslovnica
 
Nalazite se ovdje:
Naslovnica
 
O Međimurju
Povijesna kronologija
Ukratko
Kako doći do nas
Top atrakcije
Spa & Sport Resort Sveti Martin
Međimurska vinska cesta
Stari Grad Zrinski
Grad Čakovec
Mlin na Muri
Mura Drava Bike
Spomen dom rudarstva
Grad labirinta
Muzej oldtimera
Ekomuzej Mura
Smještaj
Hoteli
Hosteli
Sobe za iznajmljivanje
Apartmani
Pansioni
Kuća za odmor
Seoski turizam
Enogastronomija
Restorani
Vinske kuće
Kušaonice hrane
Bajkoviti okusi Međimurja
Kultura
Muzeji i zbirke
Rudolf Steiner
Kino i kazalište
Sakralna baština
Stari zanati
Rekreacija
Sportski objekti
Biciklizam
Izletišta i šetnice
Lov i ribolov
Jahanje
Mura Drava Bike (MDB)
Wellness
Arcadia wellness park
Gradski bazeni ''Marija Ružić''
Spa&sport resort Sveti Martin
Medicinski turizam
Lumbalis
Medikol
S-life
Korisni linkovi
Udruge
Institucije
Info i kontakt
Turistički vodiči i pratitelji
O nama
Info i kontakt
AdriaGUIDE Međimurje
Dokumenti
Program rada 2013.
Izvješće o radu 2012.
Statut TZMŽ
Izvještaj NO 2012.
Program rada TZMŽ 2014.
Rebalans financijskog plana TZMŽ za 2013. godinu
Programi posjećivanja
Etno Art travel
Halicanum
Express tours
Odmor u Međimurju
Projekti
Cycle in a Network
Joint planning code
TURISTIČKA ZAJEDNICA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE
Ruđera Boškovića 2, ČAKOVEC 
040/374-064
info@tzm.hr
www.tzm.hr
 


TZ MEĐIMURJA VAM PREPORUČUJE



50. PORCIJUNKULOVO
30.07. - 3.8.2014.





OKUSI URBANOVO - KULINARSKI SHOW


U organizaciji Turističke zajednice Međimurske županije 16. svibnja održan je Okusi Urbanovo -  kulinarski izazov u restoranu Terbotz. U programu Prvog međimurskog kulinarskog izazova sudjelovali su sljedeći restorani: Restoran Prepelica, Prelog; Restoran Kneja, Mali Mihaljevec; Restoran Međimurski dvori, Lopatinec; Hotel Panorama, Prelog; Restoran Kristal, Čakovec; Restoran Fortuna iz Male Subotice i Restoran Terbotz, Železna Gora. Pred velikim brojem uzvanika i uglednih gostiju svi su pripremali pretepenu juhu, temfanog kunića i međimursku gibanicu.

Povjerenstvo su činili eno gastronom i publicist Rene Bakalović, finalist Masterchefa Marko Palfi i Branko Tomašić, kuhar i vlasnik restorana Mala hiža. Najbolju pretepenu juhu pripremio je Restoran Kristal, temfanog kunića restoran Kneja dok je za najbolju međimursku gibanicu pobjedu ponovno odnio Kristal.








RUĐERA BOŠKOVIĆA 2
40 000 ČAKOVEC
( ZGRADA ŽUPANIJE - 2 KAT )

NOVI BROJ TEL: 040 / 374 064

RADNO VRIJEME:
PON - ČET: 07:30 - 16:00
PETKOM: 07:30 - 13:30

                                                    
 UREDOVNO RADNO VRIJEME ZA STRANKE:10.00-14.00 h

                   

 

 
 
02.08.2014.
15. Međunarodni oldtimer susret Međimurje 2014
09.08.2014.
Dani vina i jabuke
09.08.2014.
ITF FUTURES PUNČEC OPEN - Međunarodni teniski turnir za seniore
Ostala događanja
Mauzolej obitelji Zrinski
U Svetoj Heleni, današnjem Šenkovcu nalazi se mauzolej obitelji Zrinskih koja je kroz pet generacija gospodarila Hrvatskom upravo iz Međimurja.
Opširnije
Galerija
Galerija
 
29.07.2014.
Rezultati natječaja akcije ZELENI CVIJET MEĐIMURJA 2014
17.07.2014.
Predstavljanje projekta uspostave destinacijske menadžment kompanije Međimurske županije
11.06.2014.
Otvorenje Centra za posjetitelje u Žabniku
Ostale vijesti
Kalapajsani kalamper
Krumpir 3-4 KG
Sol, papar, crvena mljevena paprika po potrebi
Luk 1 glavica
Suhomesnati proizvodi  po potrebi
Kosana mast 2-3 žlice
Temeljac po potrebi
Voda po potrebi

Priprema:
Krumpir ogulimo, narežemo na ploške. Luk nasjeckamo na kockice i popržimo na masti, zalijemo temeljcem. Dodamo narezani krumpir, začine(sol, papar, crvena mljevena paprika). Još zalijemo temeljcem ili vodom, da pokrije krumpir i pirjamo lagano mješajući, dok krumpir ne omekša.
Opširnije
Video galerija